Světový pohár v parkuru za podpory skupiny CREDITAS

24. 6. 2021

Již 8. ročník mezinárodních parkurových závodů CSI2*- W proběhl v červnu v jednom z nejmodernějších jezdeckých areálů ve střední Evropě - Equine Sport Center Olomouc. Světový pohár v parkuru patří mezi nejprestižnější soutěže pořádané Mezinárodní jezdeckou federací (FEI). Jedním z hlavních partnerů byla energetická skupina UCED, která je součástí investiční skupiny CREDITAS. Závody sponzorovala i Banka CREDITAS.

Olomoucké kvalifikační kolo Světového poháru přilákalo zvučná jména evropského parkuru a předvedené výkony musely potěšit každého sportovního příznivce. V hlavní soutěži zvítězila německá jezdkyně Jörne Sprehe s hřebcem Stakki’s Jumper, domácí fanoušky potěšilo 3. místo českého reprezentanta a úřadujícího mistra ČR Vladimíra Tretery. 

Živo bylo i na tribunách a ve VIP stanu, kde skupina UCED a Banka CREDITAS připravily pro své hosty program, v jehož rámci se mohli v neformální atmosféře setkat s vedením obou společností.

Již za několik dní se skupina CREDITAS do olomouckého jezdeckého areálu znovu vrátí. Od 1. do 4. července zde v rámci Českého skokového poháru proběhne 17 soutěží, jejichž vyvrcholením bude Velká cena Banky CREDITAS 2021.