Apartmány Zadov developerské společnosti V Invest získaly nominaci v prestižní soutěži

4. 11. 2022
„Apartmány Zadov“ společnosti V Invest ze skupiny CREDITAS, zaujaly odbornou porotu soutěže „Best of Realty – Nejlepší z realit“. Mají nominaci v kategorii Rezidenční projekty.

Devítičlenná komise se již tradičně skládá ze zástupců Asociace pro rozvoj trhu nemovitostí (ARTN), členů profesních sdružení, bank, agentur pro výzkum trhu a realitních makléřů. „Velmi nás těší, že výjimečné Apartmány Zadov jsou mezi padesáti nejlepšími projekty již třiadvacátého ročníku této prestižní soutěže,“ říká Tomáš Drábek, obchodní ředitel společnosti V Invest

Zmiňovaný apartmánový dům se 41 bytovými jednotkami je umístěný v oblíbené rekreační lokalitě na Šumavě, v horské osadě Zadov na dosah národnímu parku. Návrh reaguje na své okolí tradičním tvarem domu i použitými materiály a zároveň nabízí vysoký standard bydlení v jednotkách od 1kk po 3kk s průběžnými lodžiemi přístupnými téměř ze všech jednotek. Byty umístěné v přízemí mají vlastní předzahrádky.

Společnost V Invest se věnuje celé škále činností od akvizic developerských pozemků, přes engineering a povolovací řízení, po výstavbu, prodej a pronájem bytových jednotek. V pražském Proseku právě dokončuje polyfunkční dům LOOX, který je prvním projektem nájemního bydlení, jenž developer nabídne. Ve fázi výstavby je areál Jinonický dvůr, který je citlivě renovován ve spolupráci s památkáři s důrazem na zachováním unikátních dobových a stavebních prvků. V samém srdci Prahy, ve Starém Městě, staví V Invest bytový dům U Milosrdných. Mimo Prahu byla v Kladně právě dokončena hrubá stavba rezidenčního projektu Nové Boroviny a v Plzni se staví rodinné domy v rámci komplexu Nová Valcha.