Banka CREDITAS: 419 tisíc pro handicapované děti

24. 7. 2023

419 400 Kč je konečný výsledek charitativní akce, v níž Banka CREDITAS za každý vyplněný investiční dotazník navýšila o 300 Kč částku věnovanou na podporu handicapovaných dětí. Celou částku předala banka obecně prospěšné společnosti "Společně pro děti", která peníze využije na podporu dětí v nelehkých životních situacích.

Šek s výnosem letošní charitativní akce předal člen představenstva Banky CREDITAS Kamil Rataj ředitelce Společně pro děti Evě Sklenářové. Při obdobné loňské akci banka dětem věnovala téměř 385 tisíc Kč. Pomoc banky tím samozřejmě nekončí, z pozice dlouholetého generálního partnera bude Společně pro děti i nadále finančně a organizačně podporovat.

Společně pro děti je unikátní projekt, který podporuje ohrožené, opuštěné, zdravotně handicapované či jinak znevýhodněné děti. Cílem projektu je zamezit sociálnímu vyloučení dětí ohrožených chudobou a podpořit jejich rozvoj. Pomáhat může každý. Na webu projektu Odvaha darovat naleznete příběhy dětí, které neměly v životě tolik štěstí a jsou zatíženy finančním, sociálním či zdravotním handicapem.