Společnost V Invest postaví v Kladně přes 160 bytů. Představila projekt Nové Boroviny

9. 5. 2022

Developerská společnost V Invest ze skupiny CREDITAS představila první etapu rozsáhlého bytového projektu Nové Boroviny. Komplex čtyř nadzemních bloků vyroste na okraji Kladna. Celkem nabídne 161 bytů s dispozicemi od 1+kk až po 4+kk.

„Nové Boroviny těží z vynikající dostupnosti směrem k hlavnímu městu. V současnosti je to na hranici pražského okruhu autem zhruba čtvrthodina. A po modernizaci železnice mezi Prahou a Kladnem bude benefit v podobě dojezdového času do centra Prahy ještě větší,“ říká Jiří Vajner, výkonný ředitel společnosti V Invest.

Projekt nabízí širokou škálu dispozic od 1+kk s rozlohou od 28 m2 po rodinné 4+kk se 106 m2. Další využitelný prostor nabízejí balkony, terasy nebo předzahrádky, některé z bytů disponují dokonce jejich kombinací. Standard bytů vybíral V Invest s ohledem na ověřenou funkční kvalitu a nadčasovost.

V podzemí umístěno i parkoviště s místem pro každou bytovou jednotku. Vně areálu vznikne dalších 30 parkovacích míst. Ta po dokončení předá V Invest do majetku města Kladna. „Ve všech našich projektech se snažíme, abychom spolu s jejich stavbou nějak pozvedli také lokalitu, ve které působíme. Z naší diskuze se zástupci města i sousedů vyplynulo, že dostatek parkovacích míst je pro místní obyvatele velké téma. Proto jsme se rozhodli vyjít městu vstříc a venkovní parkoviště předat do jeho správy. Díky tomu bude sloužit nejen našim budoucím klientům, ale také návštěvníkům,“ říká Jaroslav Šmejkal, projektový manažer společnosti V Invest.