Banka CREDITAS nově nabízí QUICK úvěry pro firmy

22. 3. 2021

Banka CREDITAS rozšířila svou nabídku úvěrů pro podnikatele a malé a střední firmy (SME). Nově je v nabídce QUICK úvěr se sazbou od 3,5 % p. a. s použitím na cokoli. Sáhnout lze také po účelových úvěrech či kontokorentu se sazbou od 4,0 % p. a.


„Vnímáme i nyní na trhu značnou poptávku po různých typech financování. Tomu vycházíme vstříc – QUICK úvěr má jednoduché parametry, rychlý a pružný schvalovací proces s důrazem na individuální přístup, a především velmi atraktivní sazbu. Věříme, že o tyto úvěry bude zájem a CREDITAS tak posílí svou pozici v oblasti financování SME,“ říká Oldřich Synovec, ředitel odboru regionálních firemních center Banky CREDITAS.

QUICK úvěr je určen malým a středním firmám a podnikatelům a je koncipován jako neúčelový. Lze jej tedy použít na provoz, investice, refinancování či různé další účely. Kromě výhodné sazby již od 3,5 % p. a. má také nadstandardní dobu splatnosti, jež může být až 9 let. Výše úvěru se pohybuje v rozmezí 0,5 – 10 milionů korun. Jak název napovídá, schvalování je rychlé a standardně je žádost vyřízena do pěti pracovních dnů. Úvěr se zajišťuje zástavním právem k nemovitosti, k pohledávkám z běžného účtu a blankosměnkou.

V nabídce Banky CREDITAS jsou pro podnikatele a živnostníky samozřejmě i další typy úvěrů, u nichž lze získat sazbu již od 4,0 % p.a. Může přitom jít o provozní úvěry či kontokorenty, investiční úvěry nebo specializované úvěry pro developery. Banka přitom žádosti a projekty posuzuje individuálně, s přihlédnutím ke konkrétnímu žadateli a jeho potřebám. Tyto typy úvěry mohou dosahovat až do výše 50 milionů korun.