Banka CREDITAS rozšiřuje pobočkovou síť

8. 2. 2021

Banka CREDITAS pokračuje v rozvoji své pobočkové sítě. V první polovině letošního roku otevírá 3 pobočky pro retailové klienty, nových kontaktních míst se dočká také firemní klientela.


První letošní novou pobočku banka otevřela v Moravských Budějovicích. V nových prostorách na náměstí ČSA mohou klienti využívat kompletní servis banky, včetně bezplatné wi-fi a dalších nadstandardních služeb. 

Významného zvýšení kvality služeb se dočkali klienti Banky CREDITAS v Praze. Kapacita pobočky v Opletalově ulici již nepostačovala zájmu klientů, banka se proto přesunula do výrazně větších prostor v Lazarské ulici. Nová pobočka patří mezi největší v celé síti banky a oproti své předchůdkyni je lépe dostupná MHD, protože se nachází přímo u tramvajové zastávky Lazarská a v blízkosti výstupu ze stanice metra Národní třída.

Banka CREDITAS posílila také svoji síť služeb pro firemní klienty. V lednu zahájilo provoz nové regionální firemní centrum v Jindřichově Hradci.

V letošním roce banka plánuje další rozvoj kamenných poboček. 38. bodem v mapě kontaktů Banky CREDITAS se již brzy stanou Dačice, kde vzniká nová pobočka na Palackého náměstí.