Finanční produkty roku 2022. Bodovala Banka CREDITAS i Max banka

14. 2. 2023

Portál Finparáda.cz vyhlásil výsledky 12. ročníku soutěže „Finanční produkt roku“. Ocenění si odnesla Banka CREDITAS i Max banka.

Spořicí účet + Banky CREDITAS získal potřetí za posledních 5 let prestižní Cenu veřejnosti. Ta je udělována na základě preferencí návštěvníků portálu, kteří mohou v průběhu roku hlasovat pro jednotlivé finanční produkty. Cenu veřejnosti pak získá nejlepší produkt napříč všemi kategoriemi. Medailovou pozici obsadil zmiňovaný produkt Banky CREDITAS rovněž v kategorii Spořicí účty do 300 tisíc Kč.

Celkem 3 ocenění v kategorii finančních produktů brala Max banka. První místo si odnesla v kategorii Produkt roku - Refinancování spotřebitelských úvěrů. Zabodovala se svým online refinancováním úvěrů Refixo. V kategorii Produkt roku – Spořicí účet obsadila druhé místo se svým Spořicím účtem. Třetí místo si odnesla v kategorii Termínované vklady.

Soutěž vychází z online žebříčků nejlepších finančních produktů, které jsou k dispozici na portále Finparáda.cz po celý rok a jsou pravidelně aktualizovány. Žebříčky mají jednoduchou a srozumitelnou metodiku, přičemž podkladem pro hodnocení jsou statisíce datových položek, které jsou v průběhu roku pravidelně zpracovávány. Výsledné hodnocení je odborné a nezávislé.