Ivana Pícková je novou předsedkyní představenstva Max banky

5. 1. 2023
Novou předsedkyní představenstva Max banky z investiční skupiny CREDITAS je od 2. ledna 2023 Ivana Pícková. Ta v představenstvu banky působí od prosince minulého roku. Již dříve byla zapojena do akvizice Max banky skupinou CREDITAS a podílela se na přípravě její produktové a obchodní strategie. Ve funkci nahrazuje Jana Winklera, který zůstává členem představenstva zodpovědným za útvary provozu a IT.

„Max banka se bude nadále profilovat jako online banka pro každý den, která bude nabízet srozumitelné produkty pro široké portfolio zákazníků. Konec roku 2022 přinesl bance mnoho nových klientů, což svědčí o jejich důvěře v naši značku. Nyní se zaměříme na implementaci nových služeb a rozšíření nabídky úvěrových produktů,“ vytyčila cíle Max banky Ivana Pícková.

Ivana Pícková má v bankovnictví třicetileté zkušenosti, pracovala na manažerských a řídicích pozicích v předních bankách. Od srpna 2021 je členkou představenstva Banky CREDITAS a současně působí na pozici ředitelky úseku retailového bankovnictví. V CREDITAS pracuje od roku 2018, dříve zde zastávala post ředitelky odboru řízení projektů a produktů. V Max bance Ivana Pícková zodpovídá za útvary Corporate & Premium Banking, Retail Banking a Strategic Communication.