CREDITAS Real Estate bodovala v prestižní soutěži Best of realty – Nejlepší z realit

15. 11. 2023

Developerská společnost CREDITAS Real Estate úspěla v prestižní soutěži Best of Reality – Nejlepší z realit. Odborná porota ocenila citlivou proměnu Jinonického dvora a udělila této zrekonstruované kulturní památce třetí místo v kategorii Rezidenční projekty většího rozsahu.

Slavnostního galavečera, který se konal v polovině listopadu ve Foru Karlín v Praze, se zúčastnily přední osobnosti českého realitního trhu. O nominaci na titul se v roce 2023 ucházelo osm desítek staveb v pěti základních kategoriích: Rezidenční projekty, Administrativní centra, Obchodní centra, Hotely a Skladové a průmyslové areály.

Oceněný Jinonický dvůr má dlouhou historii. Od svého vzniku v 17. století sloužil jako hospodářský statek, ke kterému později přibyl pivovar. Občas zde přespávalo panstvo. Jeho dobré časy skončily po roce 1945 zestátněním, následující desetiletí objekt chátral. K dalšímu životu ho probudila až kompletní citlivá renovace ze strany CREDITAS Real Estate, která probíhala mezi roky 2020 až 2023. Díky ní se nevzhledné a chátrající budovy areálu Jinonického dvora proměnily v moderní a unikátní bydlení s jedinečnou atmosférou života na zámku.