Finanční produkt roku. Bodovala Max banka i Banka CREDITAS

30. 1. 2024

Dvě zlata a jedno stříbro získaly banky ze skupiny CREDITAS v 13. ročníku soutěže „Finanční produkt roku“, kterou vyhlašuje portál Finparáda.cz. 

Hned dvě nejvyšší ocenění patří za rok 2023 Max bance - první místa za nejlepší spořicí účet a termínovaný vklad. Zvolenou cestu moderní online banky s orientací na proklientské nastavení běžných a spořicích účtů či termínovaných vkladů oceňují nejen klienti, ale i odborná veřejnost. Počet klientů Max banky už překročil hranici 60 000, což je meziroční nárůst o 90 %.

Banka CREDITAS získala v soutěži druhé místo v kategorii termínovaných vkladů. Právě v oblasti vkladů patří nabídka CREDITAS dlouhodobě mezi nejlepší na trhu. Banka CREDITAS zároveň pokračuje v dynamickém růstu, počet klientů už překročil hranici 200 000.

Výše zmiňovaná soutěž vychází z online žebříčků nejlepších finančních produktů, které jsou k dispozici na portále Finparáda.cz po celý rok a jsou pravidelně aktualizovány. Žebříčky mají jednoduchou a srozumitelnou metodiku, přičemž podkladem pro hodnocení jsou statisíce datových položek, které jsou v průběhu roku pravidelně zpracovávány. Výsledné hodnocení je odborné a nezávislé.