Banka CREDITAS překročila hranici 200 tisíc klinetů

20. 10. 2023

I v letošním roce pokračuje Banka CREDITAS v dynamickém růstu. Počtu 100 tisíc klientů dosáhla v únoru 2020. I přes covidová omezení dále rostla a vloni v březnu překročila hodnotu 150 tisíc. Dosažení další, tentokrát 200tisícové hranice považuje za nejlepší ocenění dlouhodobé práce.

Výrazný růst banka zaznamenává také v dalších parametrech. V ekonomických výsledcích 1. pololetí  zaznamenala nárůst všech klíčových parametrů. Bilanční suma meziročně vzrostla o 51 % na 119,4 mld. Kč, objem vkladů o 40 % na 103,4 mld. Kč a kapitálová přiměřenost o 4,9 % na 28,4 %.

Nové klienty se již tradičně získává výhodně úročenými spořicími produkty pro občany i firmy, roste ale také zájem o nabídku v oblasti investic. Zajímavého zhodnocení svých financí se od letošního léta dočkali klienti s úsporami v eurech. Své peníze mohou zúročit na eurových termínovaných vkladech, jejichž sazby dosahují až 3 % p.a. Základem produktové nabídky je i nadále běžný účet. Klienty oceňovanou výhodou je neomezený počet výběrů z bankomatů v ČR i kdekoli ve světě bez jakýchkoli námi účtovaných poplatků.